Χωρίς κατηγορία

Επιτέθηκε με ρόπαλο σε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Διμήνι

Συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή επέβαλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 48χρονο Βολιώτη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην περιοχή του Διμηνίου. Στις 22 Ιουνίου του 2012 συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος φέρεται να διαπληκτίστηκε στον δρόμο με τους παθόντες για το ποιος έχει προτεραιότητα με το αυτοκίνητο. Η διαφωνία φαίνεται ότι ξέφυγε κάθε ελέγχου γεγονός που αποδόθηκε στις κτηματικές διαφορές που υπήρχαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 48χρονος επιτέθηκε στο ζευγάρι με ένα ρόπαλο.

Χθες στο Δικαστήριο ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών και εκπροσωπήθηκε διά πληρεξούσιου δικηγόρου. Οι παθόντες που ήταν παρόντες, ισχυρίστηκαν ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου για πρώτες βοήθειες.

Ακόμη, επισήμαναν ότι φοβήθηκαν πολύ για τη ζωή τους, καθώς ο κατηγορούμενος είχε μαζί του και έναν σκύλο που κινήθηκε εναντίον τους απειλητικά.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε την ίδια ποινή που του είχε επιβληθεί και πρωτοδίκως.