Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:33
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Και Αρεοπαγίτης ο… Αρχιμήδης;






Μια εφιαλτική νύχτα, ως φαίνεται, η χθεσινή για τον Αρχιμήδη Καρεκλίδη. Πρέπει να στριφογύριζε στο κρεβάτι του όλη νύχτα, καθώς οι σκέψεις και τα αμείλικτα ερωτήματα τριβέλιζαν το μυαλό του. Είχε υπαρξιακές ανησυχίες και αγωνίες ο νέος

Πριν πάει 8 το πρωί είχε ήδη αναρτήσει βαρυσήμαντο άρθρο εκ 705 λέξεων όπου εξέφραζε με πόνο, θυμό και απόγνωση, συνάμα, την αντίθεσή του στην αθώωση του Αχιλλέα Μπέου! Λογικά ένας χαμός στη Δικαιοσύνη πρέπει να αναμένεται.

Όταν ένας Αρχιμήδης, υιός του Γεωργίου, παρακαλώ, με λαμπρές, υποθέτω, νομικές σπουδές, αμφιβάλλει ζωηρά για την ορθότητα της απόφασης πέντε Εφετών (!) τότε ένα ζήτημα αναμφίβολα υπάρχει. Πού και σε ποιον ας το κρίνει ο καθένας.

Στη θέση, πάντως του Αρχιμήδη, διακεκριμένου φοροφυγά, με θέση στην λίστα των φεσαδόρων του υπουργείου Οικονομικών, αν θα ανησυχούσα για μια δίκη, θα ήταν αυτή του Φεβρουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση πάντα τέτοια Αρχιμήδη μου. Αυτά σου αξίζουν…

ΥΓ Παρεμπιπτόντως μια επισήμανση στον διανοούμενο – ασφαλιστή. Για λεκέδες έγραφε το άρθρο του…αγύρτη, όχι για λακέδες. Γιατί θίχτηκες; Εκτός αν ισχύει το όποιος έχει τη μύγα…