Αθλητικά

Επιστροφή στη δράση για τον Βόλο – 5 ευρώ τα εισιτήρια κόντρα στην Παναχαϊκή

Επιστροφή στη δράση για τον Βόλο, όπου έπειτα από τις διακοπές λόγω Χριστουγέννων, αλλά και την αναβολή του αγώνα με τον Αιγινιακό λόγω κακοκαιρίας, υποδέχεται την Κυριακή (3.00 μ.μ., γήπεδο Νεάπολης), την Παναχαϊκή.

Ενα ματς κρίσιμο για την ομάδα του Βόλου, που θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Τον αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).