ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές: Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στη Νομική -Εισβολή και στο Πάντειο

Επεισόδια σημειώθηκαν σε Νομική και Πάντειο κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών.

 

Γυαλιά καρφιά στη Νομική

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κτήριο της Νομικής ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών και τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Σύμφωνα με πληροφορίες δέκα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στη σχολή από την την είσοδο της οδού Μασσαλίας και έσπασαν τα τραπεζάκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αρπάξουν τις κάλπες, όμως, η αντίδραση των φοιτητών ήταν άμεση και τα επεισόδια δεν έλαβαν έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά.
Η διαδικασία των εκλογών πάντως ωστόσο, συνεχίζεται κανονικά.

 

Εισβολή και στο Πάντειο -Στον αέρα η διαδικασία

Άγνωστοι εισέβαλαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει τις σφραγίδες της εκλογικής διαδικασίας.

Επειτα από αυτό το γεγονός η διαδικασία των εκλογών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι στον αέρα και οδεύει προς ακύρωση καθώς έχει αποχωρήσει ήδη η Πανσπουδαστική από την διαδικασία.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που εισέβαλαν στο Πάντειο είχαν βρεθεί στον χώρο χθες νωρίς το απόγευμα και πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, οι οποίοι μάλιστα προπηλάκισαν τους φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

 

Υπολογίζονται 30 στον αριθμό, οι οποίοι αμέσως μετά την επίθεση κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της Καλλιθέας, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν εκ νέου στο κτίριο.

 

 

Οι φοιτητικοί σύλλογοι και οι παρατάξεις έχουν αποχωρήσει και ουσιαστικά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης της διαδικασίας.

 

 

 

 

Πηγή Φωτό: alfavita