Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:43
Τοπικά

Επίσκεψη στην Κάρλα θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Τσιρώνης


Επίσκεψη στην Θεσσαλία πραγματοποιεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Οι συναντήσεις ξεκινούν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, όπου θα υπάρξει συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, (11:00) ενώ λίγο αργότερα θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη (13:00). Στις 16:00 ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφτεί την Κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας, προκειμένου να συζητήσει με εργαζόμενους και δασικούς φορείς.

Κατά τις διάρκεια των συναντήσεων, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα ακούσει απόψεις και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα περιβάλλοντος, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δασών και υδάτων.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου το πρωί, ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγών («ΘΕΣ γάλα – ΠΙΕς»), ενώ μετά θα ακολουθήσουν διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 10:00 ο Αναπληρωτής Υπουργός θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό όπου και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις, ενώ στις 13:30, ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφτεί την περιοχή της λίμνης Κάρλας, στην έδρα του φορέα, στη θέση Στεφανοβίκαιο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.