Τοπικά

Επίθεση κουκουλοφόρου σε ηλικιωμένη στο κέντρο του Βόλου

Βόλτα – εφιάλτης η προχθεσινή για 75χρονη Βολιώτισσα. Η ηλικιωμένη προσπαθούσε να σωθεί από κουκουλοφόρο τσαντάκια που αποπειράθηκε να της επιτεθεί, και ξέφυγε από τα χέρια του καθαρά από τύχη.

Το περιστατικό συνέβη προχθές μόλις στις 10.30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα περπατούσε στην οδό Δημάρχου Γεωργιάδου, καθώς επρόκειτο να επισκεφτεί την πεθερά της, όταν σε ανύποπτη χρονική στιγμή ένας εύσωμος άντρας που φορούσε κουκούλα, εμφανίστηκε μπροστά της και προσπάθησε να της πάρει την τσάντα.

Η σοκαρισμένη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του τσαντάκια τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να βγάλει από την τσέπη του ένα αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Σοκαρισμένη άρχισε να τρέχει. Έστριψε γρήγορα στην οδό Καρτάλη και ευτυχώς, σε απόσταση αναπνοής, κατάφερε και μπήκε σε ένα μανάβικο, ενώ πίσω της ακούγονταν δυνατά οι φωνές του κουκουλοφόρου που την απειλούσε και την εξύβριζε.

Η ηλικιωμένη παρέμεινε στο κατάστημα για αρκετή ώρα προκειμένου να ηρεμήσει και να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της. Η καρδιά της δεν μπορούσε να συνέλθει, και για να ηρεμήσει χρειάστηκε να πάρει μυοχαλαρωτικό χάπι.

Μέχρι σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Φιλικό της πρόσωπο είπε ότι όλα συνέβησαν αναπάντεχα, πρωί, σε ώρες που στο κέντρο της πόλης κυκλοφορούσε κόσμος. Από τη μία στιγμή στην άλλη η βόλτα μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η 75χρονη συνεχώς διερωτάται τι θα είχε συμβεί αν τελικά δεν κατάφερνε να ξεφύγει, αν δεν ήταν σε κοντινή απόσταση το κατάστημα και ο κουκουλοφόρος την έπιανε στα χέρια του.

«Δεν αντιστάθηκε. Κατάφερε μόνο να φύγει, να τρέξει, ενώ ο κουκουλοφόρος προσπαθούσε να βγάλει από την τσέπη του ένα αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Σώθηκε από καθαρή τύχη. Όλα αυτά στις 10.30 το πρωί, που στην πόλη κυκλοφορούσε κόσμος», επισήμανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εκτιμάται ότι είναι αλλοδαπός καθώς μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com