Τοπικά

Εκτροχιάστηκε το Τρενάκι του Πηλίου

Οδύσσεια για επιβάτες του θρυλικού Μουτζούρη – Τι καταγγέλλουν  στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για όσα διαδραματίστηκαν  μετά την ακινητοποίηση του τρένου στην Ανω Γατζέα 

Βόλτα «τρόμου» για δεκάδες επιβάτες στο Τρενάκι του Πηλίου. Τους βγήκε «ξινή» η σημερινή περιήγηση με τον θρυλικό Μουτζούρη,  όταν το τρίτο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε και ακινητοποιήθηκε στην Άνω Γατζέα. Ακολούθησε πανικός, μικροί και μεγάλοι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από επιβάτες-αυτόπτες μάρτυρες,  άρχισαν να φωνάζουν  όταν συνειδητοποίησαν ξαφνικά πως το τρίτο εκ των τεσσάρων βαγόνι, άρχισε να γέρνει προς τα αριστερά. Το τρένο ακινητοποιήθηκε λίγα λεπτά αργότερα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αρκετοί  επιβάτες υποχρεώθηκαν να «στοιβαχτούν» στα άλλα βαγόνια, αφού πρώτα αποβιβάστηκαν σε σημείο των γραμμών που θεωρείται επικίνδυνο.

Η οδύσσεια όμως για εκείνους  δεν τελείωσε εκεί, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς οι επιβάτες επέστρεψαν όχι με το τρενάκι του Πηλίου, αλλά με λεωφορεία και μάλιστα με δόσεις, αφού υποχρεώθηκαν να περιμένουν στη βροχή για περισσότερη από μία ώρα.

Το ταξίδι του «μαρτυρίου» κατήγγειλαν με επιστολές στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  επιβάτες που βίωσαν όλα τα παραπάνω και κοινοποίησαν την «τραυματική» εμπειρία τους και στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.