Τοπικά

Εκδήλωση από την Επιτροπή Ειρήνης ενάντια στις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Επικίνδυνοι Ευρωαντλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή μας – Ανεπιθύμητες οι αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα». Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Παρκ (Δεληγιώργη – Πολυμέρη) με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη εν αποστρατεία, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Η Επιτροπή Ειρήνη Βόλου καλεί τους μαζικούς φορείς, τα σωματεία των εργαζομένων και τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση και να αντισταθούν στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους του ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε και στην πολιτική της κυβέρνησης, που εμπλέκει άμεσα και έμμεσα τη χώρα μας σ’ αυτούς.

«Να ζητήσουν να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς. Να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο Βόλος, η Μαγνησία και η Λάρισα σε ένα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με τις βάσεις τους, που δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορα της, αλλά για να χτυπήσουν άλλους λαούς. Ταυτόχρονα μετατρέπουν σε επίκεντρο ισχυρού πλήγματος αντίπαλων δυνάμεων σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για το λαό μας και στην περιοχή μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης.