Κόσμος

Εικόνες που σοκάρουν: Μαινόμενος ταύρος τρυπά με τα κέρατά του νεαρό – Τραυμάτισε άλλους τριάντα (video)

Δραματικές εικόνες από μια χαοτική ταυρομαχία στη βορειοδυτική Κολομβία με έναν μαινόμενο ταύρο να τρυπά έναν άνδρα με τα κέρατά του και να τραυματίζει δεκάδες ακόμη άτομα κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Το παραδοσιακό φεστιβάλ «κοραλέχα» -διαφορετικό από τις ισπανικές ταυρομαχίες, καθώς επιτρέπεται σε θεατές να μπαίνουν στην αρένα και να αντιμετωπίζουν τους ταύρες- στην πόλη της Καυκάσια στη βορειοδυτική Κολομβία βάφτηκε αυτή τη φορά με αίμα.

Προσοχή: Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί είναι σκληρές!

Μέσα στο χάος έφιπποι ματαντόρ προσεγγίζουν τους ταύρους, για να δεχθούν με τη σειρά τους επιθέσεις. Ένας μάλιστα διακρίνεται στα πλάνα να προσπαθεί μάταια να παραμείνει στη σέλα του, καθώς ο ταύρος τρυπά με τα κέρατά του το άλογο που ιππεύει. Ένα άλλο άλογο διακρίνεται σωριασμένο στο έδαφος να δέχεται την επίθεση ενός ταύρου, καθώς θεατές σπεύδουν να το βοηθήσουν.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι δεν είχαν λάβει τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας οι υπεύθυνοι του εξαήμερου φεστιβάλ, όπου επιτρέπεται ακόμη και σε μικρά παιδιά να μπαίνουν στην αρένα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πλούσιοι κτηματίες προσφέρουν έως και 150 ευρώ αμοιβή σε φτωχούς ανθρώπους -ακόμη και σε άτομα που στερούνται κάθε εμπειρίας- προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους ταύρους. «Υπήρχαν ακόμη και έγκυες ή γυναίκες με νήπια στα χέρια και παιδιά που κυκλοφορούσαν μόνα τους στην αρένα», ανέφερε ο δημοσιογράφος Λέντερμαν Ορτίθ.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή: Εικόνες που σοκάρουν: Μαινόμενος ταύρος τρυπά με τα κέρατά του νεαρό – Τραυμάτισε άλλους τριάντα [βίντεο] | iefimerida.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com