Τοπικά

Δήμος Βόλου: Ενημέρωση των πολιτών την Πέμπτη για Καραμπατζάκη – Αιχμές για χουντική νοοτροπία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά την αισχρή παραπληροφόρηση και την απαράδεκτη σπέκουλα από μέρους συγκεκριμένων πολιτικο-κομματικών ομάδων και παραγόντων με ιδιοτελή συμφέροντα, την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, στις 7 το απόγευμα η Δημοτική Αρχή του Βόλου καλεί όλους τους πολίτες, που ενδιαφέρονται, στο Δημαρχείο Βόλου προκειμένου να ενημερωθούν με τον πιο πλήρη και επίσημο τρόπο, από την πολιτική ηγεσία του Δήμου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για τις υπό υλοποίηση παρεμβάσεις στην οδό Καραμπατζάκη και για τα αναμενόμενα από την αλλαγή αυτή ευεργετήματα στο σύνολο της λειτουργίας της πόλης, αλλά και όποιο άλλο έργο επιθυμούν.

Με την ενημερωτική αυτή συνάντηση δίνεται μια επιπλέον δυνατότητα στους πολίτες για πλήρη ενημέρωση, αν και όλες οι μέχρι τώρα αποφάσεις έχουν ληφθεί σε δημόσιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και έχουν κατ’ επανάληψη αναλυθεί και εξηγηθεί μέσω του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου από τους αρμοδίους κάθε τομέα.

Καλούμε τους πολίτες να μην εμπιστεύονται τις διάφορες «συνωμοσιολογίες» και τις φαιδρότητες, που οι επιτήδειοι διαρρέουν, όπως συνέβη και στην σημερινή αποτυχημένη συγκέντρωση των περιφερόμενων «επαναστατών» με την «ενημέρωση» ότι δήθεν ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος «μπλόκαρε» τις εργασίες για το έργο. Ακόμη και σε μια Δημοκρατία, όπως την ονειρεύονται η τοπική Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και τα πολιτικά καρτούνς που την εκπροσωπούν στο Δήμο, τις αποφάσεις του ανώτατου πολιτικού οργάνου της πόλης, του Δημοτικού Συμβουλίου, μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να ακυρώσει και ουδείς άλλος. Αν ήταν τα χρόνια που Δήμαρχος της πόλης ήταν ο προσφιλής τους κ. Απ. Παπαθανασίου, πιθανώς ο αντίστοιχος υπουργός να είχε τέτοια εξουσία. Σήμερα όχι.