Τοπικά

Δήμος Βόλου για Χιονοδρομικό: Να παρέμβει Εισαγγελέας πριν θρηνήσουμε θύματα

Από το Δήμο Βόλου σχετικά με τα όσα τραγελαφικά που σημειώθηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση!

Το ρεζιλίκι και η απαξίωση που υφίστανται μέσω του διαδικτύου, για πολύ συγκεκριμένους και ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και μέσω αυτού το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, με δραματικές συνέπειες για την τοπική μας κοινωνία και οικονομία δεν έχουν τελειωμό, την ώρα που οι υπεύθυνοι, ο Νομάρχης Λάρισας, Αγοραστός και οι εδώ υποτακτικοί του, περιφερειακοί σύμβουλοι, κρύβονται πίσω από ένα θηριώδη, εφιαλτικό, προπαγανδιστικό μηχανισμό, παραπλανώντας την κοινωνία και κρύβοντας την αλήθεια.

Τα νέα κρούσματα που σημειώθηκαν την Κυριακή, με βλάβες λόγω της κακής συντήρησης, για την οποία υποτίθεται ότι διατεθήκανε δεκάδες χιλιάδες ευρώ,, και για την οποία (συντήρηση) δεν λειτούργησε το Σάββατο το Χιονοδρομικό, όχι μόνο ταλαιπώρησαν εκατοντάδες επισκεπτών, αλλά στάθηκαν και αιτία να απειληθεί και η ζωή δύο μικρών παιδιών, που, είχαν την ατυχία, μεταξύ πολλών άλλων, να βρεθούν επί δίωρο εκτεθειμένα στην παγωνιά κρεμασμένα σε ένα λιφτ, ενώ οι «υπεύθυνοι» δεν γνώριζαν καν τον τρόπο να τα κατεβάσουν και χρειάστηκε η επέμβαση του Νίκου Μαγγίτση, στελέχους του Δήμου Βόλου για να απεγκλωβιστούν!

Είναι πλέον πασίδηλο ότι ο Νομάρχης Λάρισας με την συμπεριφορά του αφεντικού του μαγαζιού και η δουλοπρεπής στάση των εδώ συνεργατών του, ξεφεύγουν από τα όρια της γραφικότητας και πρέπει να αντιμετωπιστούν ως επικίνδυνοι όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά με άμεση Εισαγγελική παρέμβαση, πριν θρηνήσουμε θύματα!

Κάθε σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος ανατριχιάζει και στη σκέψη και μόνο  τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε αυτή η εν τέλει ευτυχής κατάληξη με τα δύο μικρά παιδιά που παγιδεύτηκαν στα λιφτ, και όλα αυτά γιατί οι «υπεύθυνοι» του Χιονοδρομικού, η ηγεσία της δήθεν Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αποδεικνύονται τραγικά ανίκανοι να ανταποκριθούν και στα πιο στοιχειώδη καθήκοντά τους και ταυτόχρονα συμπεριφέρονται σαν κονκισταδόροι και συνεργάτες, αντίστοιχα, σε κατακτημένη περιοχή.

Και ναι μεν από τον Αγοραστό, δεδηλωμένο εχθρό της Μαγνησίας για τους δικούς του ιδιοτελείς προσωπικούς λόγους, που έχουν να κάνουν με την πολιτική του καριέρα, δεν περιμένουμε τίποτα, Οι εδώ όμως συνεργάτες του, Κολυνδρίνη, Ιγγλέσης, Καλτσογιάννης, Κοπάνας και οι άλλοι οφείλουν σήμερα κιόλας να πάρουν θέση, να αναλάβουν τις βαριές υποχρεώσεις που έχουν έναντι των πολιτών που τους τίμησαν και ή να τον υποχρεώσουν να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις δίκαιες διεκδικήσεις της περιοχής μας ή να παραιτηθούν.

Τέλος το κρυφτό, το ψέμα και η υποκρισία. Και γι αυτούς και για όσα ΜΜΕ τους καλύπτουν. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι αν συμβεί κάποιο κακό δεν θα υπάρχει ανοχή ή κατανόηση για κανένα. Ηθικό ή φυσικό αυτουργό και για όσους τους καλύπτουν.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com