Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 20:50
Τοπικά

Ο Αλεξ. Μεικόπουλος μιλάει για το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Τη δική του απάντηση δίνει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεικοπουλος για ένα προσωπικό του βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και έγινε και πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου.
Ο κ. Μεικοπουλος στην απαντηση του αναφέρει:
Η απομόνωση αποσπάσματος από βίντεο του 2006, 11 ολόκληρα χρόνια πριν, ενώ ήμουν φοιτητής Παντείου σε μια προσωπική μου στιγμή διακοπών, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζω. Η ανάρτησή του στο FB από ορισμένους συντοπίτες μου με κακόβουλα σχόλια και η αναπαραγωγή του. Τα ανυπόστατα και διαστρεβλωμένα δημοσιεύματα που ακολούθησαν σε κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ, όπως και τα κατάπτυστα και χυδαία σχόλια που αναρτήθηκαν και ακολούθησαν, τα οποία έχουν προχωρήσει μάλιστα σε σημείο να μιλούν μέχρι και για ουσίες, προσβάλλουν την υπόληψή μου, την προσωπικότητά μου, την οικογένειά μου και δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά ως προς το σκοπό αυτής της στόχευσης, καθώς πρόκειται για  πράξεις κανιβαλισμού με φασιστική απόχρωση.
Η πολιτική κριτική πρέπει να υπάρχει και είναι πάντα ευπρόσδεκτη, όσο ακραία και να είναι, τόσο για μένα όσο και για το κόμμα που εκπροσωπώ. Αυτό άλλωστε υπαγορεύει η δημοκρατία. Πολιτικό διάλογο και αντιπαράθεση με επιχειρήματα. Όταν όμως, αντί για πολιτική κριτική, γίνεται προσωπική επίθεση, συκοφαντική, χυδαία και μειωτική για την διαδρομή ενός ανθρώπου, αυτό καταντά κακοήθεια, μίσος και φασισμός και σίγουρα δεν είναι μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού και του υγιούς δημοκρατικού διαλόγου.
Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν και από την θέση που είμαι προσπαθώ και παλεύω για να καλυτερεύσω την καθημερινότητα των ανθρώπων.