Τοπικά

Γ. Μουλάς – Ν. Χαυτούρας: Ο κίνδυνος για το Νοσοκομείο Βόλου είναι υπαρκτός

Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και γιατρό του Νοσοκομείου και τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών γιατρών, κ. Γ. Μουλά και Νίκο Χαυτούρα, έγινε η ακόλουθη δήλωση:

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, τις οποίες κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν κατά παραπειστικό τρόπο πρέπει να προχωρήσομε σε περαιτέρω διευκρινήσεις.

Προφανώς, η πυροσβεστική παρέμβαση του κ. Αγοραστού δεν είναι ικανή να υποβαθμίσει το θέμα ούτε μπορεί να αλλάξει την επικίνδυνη πραγματικότητα. Γνωρίζομε πάρα πολύ καλά το θέμα και τον καλούμε να βοηθήσει στην ανατροπή των σημερινών δέδομένων.

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αποδεικνύεται από σχετικά έγγραφα του Υπουργείου, που είδαν το φώς της δημοσιότητας στον τοπικό Τύπο.

Το να προσπαθούνε κάποιοι πολιτικοί και ΜΜΕ από το Βόλο να υποβαθμίσουν και να διαστρεβλώσουν το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτονόητο ότι είναι αντίθετο με τα συμφέροντα του Νοσοκομείου και της πόλης μας.

Είναι θλιβερή η στάση όλων αυτών που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Βόλου.

Εμείς με συνέπεια θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό του Νοσοκομείου και της πόλης μας από όποιο μετερίζι ανήκει ο καθένας.