Θεσσαλία

Γυναίκα έδειρε άντρα οδηγό στη Λάρισα!

Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας. Γυναίκα φέρεται να επιτέθηκε σε οδηγό που μάλιστα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του και να τον χαστούκισε επειδή αρνούνταν να μετακινήσει το αυτοκίνητό του που εμπόδιζε την κυκλοφορία!

Το αυτοκίνητο του άντρα ηλικίας γύρω στα 40 με 45 ετών ήταν παρκαρισμένο στη δεξιά πλευρά της οδού Μανδηλαρά στη συμβολή με τον πεζόδρομο της Ασκληπιού. Ωστόσο, λόγω της στενότητας του δρόμου, το παρκάρισμά του εμπόδιζε την κυκλοφορία με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα».

Αντί όμως ο οδηγός να ανταποκριθεί στις φωνές των οδηγών και τις κόρνες των οχημάτων, άρχισε να βρίζει όποιον του διαμαρτύρονταν. Αυτή η συμπεριφορά προκάλεσε την έκρηξη μίας γυναίκας νεαρής ηλικίας η οποία αρχικά προσπάθησε με τα λόγια και εν συνεχεία με τα… χέρια να τον πείσει να απομακρύνει το αυτοκίνητό του!

Αφού όμως ο οδηγός αρνούνταν να το κάνει αυτό, η γυναίκα φέρεται να άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και προς έκπληξη των περαστικών, να άρχισε να τον χαστουκίζει! Χωρίς να αντιδράσει, προφανώς σαστισμένος ο οδηγός, πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε άμεσα ξεμπλοκάροντας την κυκλοφορία…

Πηγή: onlarissa