ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκάφα Βούτση: Έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την κόρη του Νικολόπουλου

Σε γκάφα υπέπεσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για την κόρη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, η οποία νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Στη συνέχεια το γραφείο του Προέδρου της Βουλής προέβη σε επανόρθωση και τα συλλυπητήρια έγιναν «αμέριστη συμπαράσταση και θερμή αλληλεγγύη».

Το αρχικό συλλυπητήριο μήνυμα:

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Νικόλαος Βούτσης».

Η επανόρθωση:

«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

Πηγή: zougla.gr