Άλλες Ειδήσεις

Γιατί στην Ιαπωνία άνδρες και γυναίκες, σήμερα, μένουν παρθένοι μέχρι τα 34

Περίπου οι μισοί ενήλικες στην Ιαπωνία δεν κάνουν σεξ πριν φτάσουν τα 34, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των νεαρών ενήλικων ανδρών παραμένει χωρίς ταίρι, ενώ ο πληθυσμός έχει μειωθεί κατά περίπου 1 εκατομμύριο τα τελευταία 5 χρόνια.

Η έρευνα που διεξήχθει από το Εθνικό Ινστιτούτο Πληθυσμού και Κοινωνικής Ασφάλισης, αποκάλυψε πως 42% των ανδρών και 44,2% των γυναικών μεταξύ 18 και 34 χρονών παραμένουν παρθένοι! Τα ποσοστά έχουν μάλιστα αυξηθεί ιδιαίτερα σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα του 2010, όταν και οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 36,2% και 38,7% αντίστοιχα.

Η σχετική… συνήθεια μάλιστα δεν αναμένεται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον καθώς 70% των ανύπαντρων ανδρών και 60% των γυναικών παραμένουν δεν έχουν ταίρι. Οι ερευνητές προειδοποιούν πως το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με βάση τα ευρήματα θα επιδεινωθεί τα επόμενα χρόνια.

Περίπου το 90% των ερωτηθέντων, υποστήριξαν πως δεν βιάζονται να παντρευτούν αλλά σκοπεύουν να το κάνουν “κάποια στιγμή στο μέλλον”. Περίπου το 30% των 2.706 ανδρών και 26% των 2.570 γυναικών που ρωτήθηκαν απάντησαν πως δεν ψάχνουν αυτή τη στιγμή για σχέση ετεροφυλική σχέση.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ