Τοπικά

Βόλος: Κίνημα «Δεν έχω να πληρώσω» οργανώνουν οι έμποροι

Στη δημιουργία κινήματος με την επωνυμία «Δεν έχω να πληρώσω» προσανατολίζονται οι έμποροι, κατά τα πρότυπα του παλιότερου κινήματος «Δεν πληρώνω» που αφορούσε στο αντίτιμο των διοδίων.

Αυτό δήλωσε, μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Κωνσταντίνος Τσέλιος, διευκρινίζοντας πως η σχετική πρωτοβουλία αναλαμβάνεται σε κεντρικό επίπεδο και απηχεί την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι έμποροι, τα έξι χρόνια της κρίσης και των μνημονίων.

«Εμείς δεν λέμε «δεν πληρώνω», όπως έλεγαν στο παρελθόν κάποιοι από αυτούς που σήμερα μας κυβερνούν και μας επιβάλουν νέα μέτρα. Εμείς λέμε «Δεν έχω να πληρώσω» γιατί αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε ο κ. Τσέλιος, προσθέτοντας πως το κίνημα αυτό σχεδιάζεται  ως ένα μέσο αντίδρασης και αντίστασης στα μέτρα που επιβάλλονται και αφανίζουν – στην κυριολεξία – το ελεύθερο επαγγελματία και παρατηρώντας πως τα νέα αυτά μέτρα που ψηφίστηκαν χθες και προβλέπουν – μεταξύ άλλων – 0% αφορολόγητο, τα προσυπέγραψαν άνθρωποι, οι οποίοι απολαμβάνουν αφορολόγητο 70%!