Ψυχαγωγία

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στο MasterChef: Τα λάθη, τα ψέματα και τα… μανιτάρια που ξεσκέπασαν την κλίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη δύσκολη ομαδική δοκιμασία, οι κριτές του Master Chef έφεραν τους διαγωνιζόμενους αντιμέτωπους με τα λάθη τους.

Τότε, στην μπλε ομάδα «βγήκαν τα μαχαίρια», όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς επισήμανε πως από το πιάτο έλειπε παρασκευή που είχαν ανακοινώσει στην αρχή, μετά από λάθος που έκανε ο Παντελής Βούρος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Παντελής αγχωμένος, πέταξε τα μανιτάρια που είχαν ήδη κοπεί, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε άλλα, εδώ είναι φουλ μανιτάρι». «Το μοιραίο αυτό πιάτο όπου μια παρασκευή έφυγε, πετάχτηκε στα σκουπίδια από τον Παντελή», είπε ο κριτής.

«Έτσι το πουλήσαν; Εντάξει…», είπε διαμαρτυρόμενος ο Παντελής και συνέχισε: «Αυτό σας παρουσίασαν; Είχε μανιτάρια κι άλλα στο καλάθι άμα χρειαζόταν». Τότε, ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Κυρικλάκης επισήμανε πως έψαξε η Σπυριδούλα και παράλληλα κι εκείνη ανέφερε πως είχε μόνο πατάτες και πράσα… «Γιατί να σου πω ψέματα; Θα μπορούσα να σώσω το πιάτο και δεν θα το έκανα;», είπε ο Παντελής.

«Παιδιά είχε ένα ολόκληρο καλάθι μανιτάρια από κάτω», συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Οι συμπαίκτες του Παντελή, συνέχισαν να επιμένουν πως δεν είχε ή ότι αν είχε δεν είχε σημασία. Ο Παντελής στη συνέχεια έκανε λόγο για κλίκα που δεν τον συμπαθεί, ενώ στα πλάνα που προβλήθηκαν σε flashback, φαίνεται ο Σταμάτης να λέει στον αρχηγό να επιλέξει τον Παντελή για το «κακό σενάριο».

«Κάτι τους πειράζει πάνω μου που δεν βρίσκω το λόγο, τι είναι αυτό που τους ενοχλεί. Εγώ πιστεύω ότι το ξέχασαν σαν παρασκευή και το θυμήθηκαν τελευταία στιγμή και λένε πως θα το μπαλώσουμε», είπε ο Παντελής μιλώντας στην κάμερα.

Από τη μεριά της η Σπυριδούλα θεώρησε ρατσιστικό το σχόλιο που έκανε, ζητώντας να του απαντήσουν αρσενικά.

«Δεν έχει βρεθεί ακόμα η λέξη που θα τον περιγράφει. Είπε ψέματα απλά για να καλύψει τον κ..ο του!» είπε εκνευρισμένος ο Πάνος Τόγιας.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: gossiptv.gr