Τοπικά

Αχ. Μπέος: Οι πολίτες απαιτούν εξηγήσεις από τον εκδότη Καρεκλίδη για τις σχέσεις του με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικό!

Σε ανακοίνωσή του ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, σημειώνει τα εξής: Σε συνέντευξη τύπου που έδωσα την Παρασκευή και αναφέρθηκα στο περιστατικό της εκβίασής μου από τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΚΡΟΑΜΑ, Ακη Σαμαρτζή, αναφέρθηκα και στο γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργο Καρεκλίδη, που χρόνια τώρα χρόνια παριστάνει το δημοσιογράφο, παραθέτοντας γεγονότα και πραγματικά περιστατικά και για τα οποία κατ’ επανάληψη τόνισα ότι η βασιμότητά τους και η ενδεχόμενη ανάγκη για ποινικό ή φορολογικό τους έλεγχο θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Και βλέπουμε σήμερα αυτό το δημοσιογραφικό σκουπίδι αντί να απαντήσει δημόσια και καθαρά, όπως πρωτίστως έχει υποχρέωση από ηθικής πλευράς να κάνει, στα στοιχεία αυτά, πότε να κραυγάζει και πότε να κλαίει και να οδύρεται στις κάμερες, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει από το θέμα την κοινή γνώμη. Για την ταμπακιέρα κουβέντα. Στην προσπάθειά του δε αυτή, προχώρησε και στην υποβολή μιας προσχηματικής μήνυσης, επικαλούμενος δήθεν υβριστικούς χαρακτηρισμούς μόνο και μόνο για να με παρουσιάσει σαν διωκόμενο, στο πλαίσιο μια τυπικής διαδικασίας.

Και εγώ ευχαρίστως θα δώσω εξηγήσεις για μια απλή εξύβριση. Εκείνος όμως πότε θα δώσει πειστικές εξηγήσεις στους πολίτες, που τις απαιτούν, για τα όσα στοιχεία παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη και αποκαλύπτουν οικονομικές δοσοληψίες ενός εκδότη με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικό πρόσωπο; Μας θυμίζει την παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!