Τοπικά

Αχ. Μπέος: Με κυνηγούν «αριστεροί του κώλου» και όσοι έχασαν τη μάσα! – Χαστούκια στο βρόμικο πολιτικό –δημοσιογραφικό σύστημα

Απανωτά χαστούκια στο βρόμικο πολιτικό σύστημα και τους λακέδες του, που με τη δική του ιδιαίτερη έκφραση αποκάλεσε «αριστερούς του κώλου», έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή τη λυσσαλέα επίθεση που δέχεται από κυβερνητικό και κομματικό μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να τεθεί σε αργία και να ανοίξει ο δρόμος για να λυμαίνονται την πόλη, όπως έκαναν δεκαετίες τώρα.

Τα επόμενα 24ωρα, είπε, περιμένω να παραλάβω την διαπιστωτική πράξη που με θέτει σε αργία και αμέσως θα προσφύγω στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το αν θα τεθώ σε αργία ή αν αυτή η απόφαση είναι σε ισχύ, θα το αποφασίσει το ανώτερο δικαστικό όργανο που λέγεται ΣτΕ. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί εκεί η υπόθεσή μου. Προσπαθούν να τεθώ σε αργία άνθρωποι που τόσα χρόνια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Κυβερνητικοί παράγοντες και βουλευτές από το Νομό παρεμβαίνουν σε υπηρεσιακούς και θεσμικούς παράγοντες για να τεθώ σε αργία. Εύχομαι και ελπίζω να μην μπορέσουν να παρέμβουν στη δικαιοσύνη.
Αυτοί που θα πάρουν απόφαση στο ΣτΕ πρέπει να είναι έντιμοι, να έχουν ήθος και αξία ελπίζω, και να μην ενδώσουν σε πολιτικές πιέσεις εκείνων που επί 40 χρόνια λυμαίνονταν αυτή την πόλη. Η δημοτική αρχή είναι δίπλα στον πολίτη και ξεσκεπάζουμε τη διαπλοκή.
Επί 15 μήνες συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι παραποιούν την αλήθεια γιατί τους κόπηκαν τα μεροκάματα»

Ο κ. Μπέος άσκησε και κριτική κατά του άφαντου μέχρι σήμερα βουλευτεί του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή, τονίζοντας τα εξής: «Για πρώτη φορά βουλευτής στρέφεται κατά του πρώτου πολίτη της πόλης. Είναι πολιτικό και ηθικό ατόπημα. Οι εκπρόσωποι αυτής της Κυβέρνησης απειλούσαν το λαό, εκβιάζανε τον γραμματέα δημόσιας διοίκησης , αλλά εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει.
Η αργία μου θα είναι μικρή και προσωρινή γιατί η πόλη με χρειάζεται και ο κόσμος με θέλει».

«Υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνει αριστερό πραξικόπημα, συνέχισε χαριτολογώντας ο Δήμαρχος. Να καταργήσει τις εκλογές η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» και συνέχισε: «Βιώνω λυσσαλέους διωγμούς και αδικίες. Οι συνεργάτες μου, μου ζητάνε να κάνουμε διαδήλωση με πολίτες, αλλά δεν θα το κάνω. Το απαγορεύω. Δεν θέλω να διχάσω την κοινωνία. Θα το βρούνε από το θεό, όσοι με κυνηγάνε», είπε.

Ο κ. Μπέος δεν περιορίστηκε σε αόριστες αναφορές, αλλά κατονόμασε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως το ΖΑΡΑ, την ΕΡΓΗΛ και άλλες σκανδαλώδεις περιπτώσεις που αποκάλυψε η σημερινή Δημοτική Αρχή και έχουν ενοχλήσει το καθεστώς που μέχρι πρότινος διαφέντευε τις τύχες της πόλης