Τοπικά

Απόψε ο γιορτινός μπουφές για 3.500 άτομα στον Αγιο Νικόλαο

Πραγματοποιείται απόψε, Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, στις 7,  από τον Δήμο Βόλου και το… στρώσιμο του παραδοσιακού -την τελευταία τετραετία- γιορτινού τραπεζιού για όλους τους δημότες, που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο μπροστά από τον περίβολο του Αγίου Νικολάου.

Εχουν εξασφαλιστεί περί τις 3.500 μερίδες φαγητού που οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα προσφέρουν στους δημότες, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές για καλά Χριστούγεννα.

Ο γιορτινός μπουφές  θα είναι πλούσιος και θα περιλαμβάνει πλήρες μενού: σαλάτες, πίτσες, κρέπες, σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, λουκάνικα και συνοδευτικά, όπως ρύζι και πατάτες, αλλά και γλυκά, άφθονο κρασί και τσίπουρο. Μαζί με τον Δήμο Βόλου «συμπράττουν» για το στρώσιμο του τραπεζιού 50 επιχειρήσεις της πόλης. Το… σερβίρισμα θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Το γιορτινό τραπέζι θα πλαισιωθεί και μουσικά. Στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και στη σκηνή που έχει στηθεί, τον «λόγο» θα έχει το μουσικό συγκρότημα «Διπλοπενιές», που θα παίζει λαϊκά τραγούδια, ενώ θα υπάρχουν και χορευτικά.