Ψυχαγωγία

Απειλεί με μηνύσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει γίνει έξαλλος, σχετικά με όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή, καθώς κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να χωρίζει με τη μητέρα του παιδιού του για χάρη τρίτου προσώπου.Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα Espresso, όπου ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά.

Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη ζωή μου. Ξεκινάω μηνύσεις. Δεν σέβονται τίποτα πια και κυρίως το παιδί μου, το οποίο θα διαβάζει αργότερα τέτοια απαράδεκτα δημοσιεύματα για τον πατέρα του άλλων. Ειλικρινά αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα media που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτή κιόλας την εβδομάδα.

Δεν είναι δυνατόν όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων. Δεν σεβάστηκαν την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν για αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της. Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, την οποία προσπαθώ να κρατήσω, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο παιδί μου. Τους καλώ να σταματήσουν να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά».

 

 

Πηγή: tff.gr

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com