Παρασκήνια

Αλήθεια; Ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται;

Από νωρίς το πρωί κάποιοι Ολυμπιακάρες και Νικάρες, έχουν ξαμοληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουν ότι είναι ντροπή η διεξαγωγή του σημερινού φιλικού μεταξύ του Βόλος Ν.Π.Σ. και του ΠΑΟΚ. Το χειρότερο όμως είναι προτρέπουν του Βολιώτες φιλάθλους να μην πάνε στο γήπεδο του ΕΑΚ να παρακολουθήσουν το φιλικό, προφανώς επειδή δεν αγωνίζεται η ομάδα τους.

Σε όλους αυτούς λοιπόν, θα τους υπενθυμίσουμε για μία ακόμη φορά (σε περίπτωση που το αγνοούν) ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε τρία ιδρύματα που ασχολούνται με ΠΑΙΔΙΑ.

Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι αυτοί. Ποιος θα έπρεπε να αισθάνεται ΝΤΡΟΠΗ. Αυτοί που θα έρθουν σήμερα στο ΕΑΚ απαλλαγμένοι από κόμπλεξ και χρωματιστά γυαλιά, προκειμένου να ενισχύσουν με το εισιτήριο τους τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ή όλοι αυτοί οι ψευτόμαγκες που έχουν κυριευτεί από το οπαδικό τους πάθος και δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από την ομάδα που υποστηρίζουν;

Η απάντηση δική σας.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι αυτοί που αισθάνονται ντροπή για τη διεξαγωγή του σημερινού φιλικού, καλά θα κάνουν να κάτσουν στο σπίτι τους, διότι πολύ απλά τα παιδιά του Ορφανοτροφείου, της ΕΛΕΠΑΠ και της ΦΛΟΓΑΣ ΔΕΝ τους έχουν ανάγκη.