ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση και βανδαλισμοί καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο

Κουκουλοφόροι έχουν προκαλέσει ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων – Περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης

Βανδαλισμούς σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή του Συντάγματος προκάλεσαν λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ κουκουλοφόροι που μετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας και μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο. Ακολούθως προκλήθηκε ένταση όταν στην πορεία παρεισέφρυσαν άτομα που ήρθαν σε αντιπαράθεση με διαδηλωτές.

Η συγκέντρωση έγινε στην Ομόνοια  και ακολούθησε  πορεία που θα κατά τον αρχικό προγραμματισμό θα κατέληξε μέσω του Συντάγματος στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, πράγμα που αργότερα και μετά την ένταση δεν έγινε. Μετέχουν περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.

«Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία μπάτσοι και αφεντικά έκαναν δολοφονία», «Σήμερα ο Ζακ αύριο εσύ το σύστημα δολοφονεί» και «Οργή και θλίψη ο Ζάκη θα μας λείψει» είναι μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές.

sp06
sp07

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας έχει διακοπεί.

spasimata08
spasimata07
spasimata06
spasimata05

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com