Άυπνοι έμειναν από την κάπνα στην Φιλιππούπολη – Αφόρητη η κατάσταση από τις καλαμιές που καίγονται

Σεπτέμβριος 24th, 2017 | by admin
Άυπνοι έμειναν από την κάπνα στην Φιλιππούπολη – Αφόρητη η κατάσταση από τις καλαμιές που καίγονται
Θεσσαλία
0

Ένα μαρτύριο καταγγέλλει αναγνώστης του onlarissa ότι ζουν στη συνοικία Φιλιππούπολη της Λάρισας από τις καλαμιές και τα χόρτα που καίγονται, κάθε χρόνο αυτή την εποχή.

Με δεδομένο ότι η ατμόσφαιρα μύριζε έντονα καμένο και η βρώμα έμπαινε μέσα στο σπίτι, τα παράπονά του στρέφονται εναντίον του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά, η καταγγελία έχει ως εξής;

«Είναι 4 η ώρα ξημερώματα Κυριακής στη συνοικία της Φιλιππούπολης. Ξυπνήσαμε όλη η οικογένεια από τη βρώμα του αέρα. Η  ατμόσφαιρα μυρίζει απαίσια καμένο. Η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη. Κλείσαμε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα αλλά η βρώμα από τις καμένες καλαμιές  και τα χόρτα εξακολουθεί να έρχεται μέσα στο σπίτι. Είναι αδύνατο να κοιμηθούμε.

Υπάρχει άραγε κάποιος αρμόδιος; Είναι κάποια υπηρεσία υπεύθυνη γι’ αυτό το μαρτύριο που ζούμε κάθε χρόνο αυτή την εποχή; Και δεν είναι μόνο τώρα αυτή η κατάσταση αλλά  έπεται και συνέχεια με τα τζάκια όπου ο καθένας καίει ότι βρει στα σκουπίδια.

Έχουμε μετανιώσει οικτρά που ήρθαμε να κατοικήσουμε σε αυτή την απαίσια πόλη όπου ούτε ο Δήμος ,ούτε η Περιφέρεια  ούτε κάποια υπηρεσία του Υπουργείου περιβάλλοντος αναλαμβάνουν κάποια πρωτοβουλία να σταματήσει  η ανεξέλεγκτη μόλυνση του αέρα. Κάντε επιτέλους κάτι».

Πριν οι αρμόδιοι κάνουν κάτι, ας εξηγήσουν τους λόγους για τη δημιουργία αυτής της ανυπόφορα επαναλαμβανόμενης κατάστασης!

Πηγή: onlarissa.gr