MobileΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Υπόθεση Sofagate

Άρθρο του Τάσου Γ. Καπουρνιώτη, Αρχιτέκτονα

Ερντογάν… Ένας Ηγέτης(;..) υπο ΚΡΙΤΙΚΗ (αποφεύγω τον όρο «κατηγορία») και που παρόλα αυτά είναι σε θέση να επιβάλει με τις συμπεριφορές του τις υπο ΕΛΕΓΧΟ απόψεις του, δίνοντας ταυτόχρονα τροφή αποπροσανατολισμού στα ΜΜΕ με όρους όπως «Sofagate»

ΑΥΤΟΝ τον Ηγέτη (;….) και το καθεστώς που εκπροσωπεί.

_που για να διαφυλάξει την ύπαρξή του, έχει ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ το 80% των αντιπάλων του, μην μπορώντας να τους αντιμετωπίσει……

_που ΖΕΙ προκλητικά σε παλάτια όταν χιλιάδες πολίτες της Χώρας του πεινούν και δεν έχουν ένα δωμάτιο να μείνουν…..

_που για να ΠΕΤΥΧΕΙ πολιτικές επιδιώξεις εκμεταλλεύεται μια νοσηρή θρησκευτική επιρροή, καταπίεση, βρίσκοντας αποδέκτες χιλιάδες απαίδευτες ψυχές, εξαρτημένες από αυτήν…..

_που χωρίς να ξέρει να μιλήσει αποδεικνύεται σε δεινό λαοπλάνο προσποιούμενος τον πιστό θρησκευόμενο Εθνικιστή…..

_που το 2021 την εποχή του διαδικτύου, της πληροφορικής, όταν παγκόσμια γίνεται προσπάθεια ένωσης Λαών, Φυλών, αναγνώρισης ισότητας Φύλων, αλλά και δικαίωμα ύπαρξης Διαφορετικοτήτων με επιδιώξεις αλληλοεκτίμησης, αμοιβαίου σεβασμού, φιλίας, ΑΥΤΟΣ προκλητικά παίζει τον Σουλτάνο καλλιεργώντας Εθνικά μίση και Θρησκευτικά πάθη……

_που γιαυτόν Παγκοσμιοποίηση θεωρείται η επαναφορά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας….

_που σε ότι αφορά τις Γυναίκες αλλά και όλες –όσες άλλες μορφές σεξουαλικής ιδιαιτερότητας εφαρμόζει απηρχαιωμένα και ξεπερασμένα στερεότυπα……..

Σε ΑΥΤΟΝ τον Ηγέτη (;..)….

Η ΕΕ έστειλε εκπροσώπους, την σύγχρονη ΑΡΧΗ της να του μεταφέρει τις απόψεις της και που τελικά εκπροσωπούν εκείνες του σύγχρονου Κόσμου..

Τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε όλοι.

Κυριότερο αυτό που επικράτησε και που του δώσανε και όνομα «Sofagate».

Κατά την άποψή ΜΟΥ Υποκριτικά (!..) οι επικριτές στάθηκαν με αφορμή το λόγω θέσης αλλά και σύμφωνα με το Σαβουάρ βιβρ (Savoir Vivre) ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑ της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, λόγω φύλου.

Μια συνάντηση που ο ρόλος της θα έπρεπε να είναι συγκεκριμένος και κυρίως επικριτικός του αναχρονιστικού συστήματος που ο υπό έλεγχο Ηγέτης προσπαθεί να επιβάλει επηρεάζοντας ταυτόχρονα με τις μεθόδους του και την Χώρα μας, κατάντησε σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη, βασικό αποτέλεσμα της οποίας ήταν η κριτική της υποδοχής και του τρόπου σύσκεψης.

Για μένα το συμπέρασμα είναι τελείως διαφορετικό.

Την συμπεριφορά του συγκεκριμένου αλλά και του συστήματος που ηγείται, προωθεί και υποστηρίζει σχετικά με το γυναικείο φύλο, την ξέρουν όλοι, κυρίως οι πολίτες της Χώρας του που την υφίστανται.

Ήταν ΕΠΟΜΕΝΟ λοιπόν να την επιβάλει και στη σύσκεψη αυτή.

Το τι ειπώθηκε μεταγενέστερα για πρωτόκολλα κλπ., κλπ. είναι για συζήτηση στα ΜΜΕ αφού πουλάει και προσφέρεται για διαφημίσεις.

Ήταν μια συμπεριφορά «τοις πράγμασιν (!…)» νοοτροπίας, σε όλους αυτούς που πήγαν να του κάνουν παρατήρηση για το συγκεκριμένο ιδίως θέμα…. αλλά και τα όλα τα ΑΛΛΑ πολύ σπουδαιότερα.

Πραγματική απόδειξη του σκεπτικού του και του τι συμβαίνει…. Πίσω από τις λαϊκίστικες φανφάρες, το ότι όσες φορές υποδέχτηκε την Γερμανίδα Καγκελάριο (γυναίκα και αυτή) Άνγκελα Δωροθέα (Κάσνερ) Μέρκελ, (Angela Dorothea (Kasner) Merkel) επειδή είχε/έχει την ανάγκη υποστήριξης, η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της ήταν τελείως διαφορετική.

Για μένα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ΕΕ δεν έχει Ηγεσία με Κύρος, Προσωπικότητα και Αμεσότητα Αποφάσεων, που να έχει την ικανότητα ανά πάσα στιγμή να εκπροσωπεί το μέγεθος και το επίπεδο του πολιτισμού αλλά και της γεωπολιτικής της δύναμης.

Αν ο σημερινός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τσάρλ Μισέλ. αρνιότανε να καθίσει δίπλα στον Ερντογάν αλλά και η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στον καναπέ, θα αποδεικνύανε εμπράκτως και για το ΓΙΑΤΙ (!..) βρισκόντουσαν εκεί.

Δεν αμφισβητώ τις οποιεσδήποτε ικανότητές τους, όμως ο ρόλος τους είναι να ηγούνται και κάτι τέτοιο δεν είδαμε.

Ένας ηγέτης πρέπει να παίρνει άμεσα αποφάσεις όχι να περιμένει το τι θα του πουν, αυτό έπρεπε να το ξέρει την στιγμή που εκπροσωπεί τις απόψεις που απαυγάζει το επίπεδο του πολιτισμού των Χωρών που εκπροσωπεί.

ΔΕΝ πας σε κάποιον να πεις ότι δεν πρέπει να δέρνει και του προσφέρεις την βέργα, ΕΤΣΙ αποδεικνύεις ότι είσαι ανίκανος και αποτυχημένος.

ΔΕΝ φοβάσαι αυτόν που κατηγορείς, διαφορετικά είσαι δειλός, ενισχύεις την θέση του και απογοητεύεις……

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά θα εκπροσωπούσε ένα σύνολο Χωρών με αναμφισβήτητο επίπεδο πολιτισμού.

Το πώς θα μπορούσε να έχει γίνει το απέδειξε ο Μάριο Ντράγκι.

Αυτό που έγινε δείχνει ηγέτες του Sofa (καναπέ).

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com