1 2
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024 01:45
ΒόλοςΤοπικά

Υποδοχή της πρώτης πτήσης του 2023 «Transavia France» στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου


Στην υποδοχή των πρώτων επιβατών του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου για το έτος 2023 και συγκεκριμένα της πτήσης Transavia France από το Παρίσι συμμετείχε ο Δήμος Βόλου, δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, σε συνεργασία με τη Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η υποδοχή έγινε το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στις 8:00 το βράδυ.

Η Aντιδήμαρχος Tουρισμού Γεωργία Μποντού Τοκαλή και στελέχη του τμήματος Τουρισμού καλωσόρισαν την πρώτη πτήση και προσέφεραν στους επιβάτες τουριστικά έντυπα. Παράλληλα τα μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου που συμμετείχαν στην αποστολή υποδοχής, πρόσφεραν τοπικά προϊόντα σε μια μικρή δεξίωση στην αίθουσα αφίξεων με μπουφέ. Η Aντιδήμαρχος Tουρισμού ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τη Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου και τα μέλη της Κοινότητας που συνέβαλαν, είτε με την παρουσία τους είτε με τα προϊόντα τους, σε μία παρουσίαση που απέπνεε αρώματα και γεύσεις της περιοχής μας.

Παράλληλα, η Aντιδήμαρχος Tουρισμού ανέβηκε στο πρώτο αεροσκάφος της Transavia France μετά την προσγείωσή του, καλωσόρισε το προσωπικό της πτήσης και πρόσφερε στον πιλότο ως αναμνηστικό δώρο το σύμβολο της πόλης μας, την Αργώ.

Η άφιξη της πτήσης σηματοδότησε την έναρξη της τουριστικής περιόδου στο αεροδρόμιο, ενώ αναμένεται να καταφθάσουν στη περιοχή πτήσεις από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία και Κρήτη των εταιριών EasyJet, Eurowings, Condor, Transavia France, Austrian Airlines, Smartwings, και Skyexpress.