
Τη δεύτερη μεταγραφή της για τη χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος.
Ετσι λοιπόν, μετά τον Ντέρεκ Ατζιάκβα, η “κυανέρυθρη” ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου αριστερού ακραίου αμυντικού Λιρόι Αμπάντα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στη γαλλική Λε Μανς.
Θυμίζουμε ότι ο Αμπάντα είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας καθώς έχει περάσει με επιτυχία από το Ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα των Λαμία και ΟΦΗ
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τη μεταγραφή του Λιρόι Αμπάντα
H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου αριστερού ακραίου αμυντικού Leroy Abanda.
Ο Leroy Abanda αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Leroy Abanda ξεκίνησε την καριέρα του στην Νασατέλ Ξαμάξ για να πάρει μεταγραφή το 2020 στη Μίλαν. Ακολούθησε η γαλλική Μπουλόν, η βελγική Σεράινγκ, η Λαμία, ο ΟΦΗ και η Σουβόν από τη Νότια Κορέα, ενώ από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Γαλλική Λε Μανς με τη φανέλα της οποίας είχε 9 συμμετοχές.
Επιπλέον ο Leroy Abanda έχει αγωνιστεί στην U17 και U16 της εθνικής Γαλλίας.
H ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Leroy Abanda












