Ψυχαγωγία

Your Face Sounds Familiar: Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός;

Χωρίς εκπλήξεις στον πίνακα της τηλεθέασης ολοκλήρωσε τη σεζόν το Your Face Sounds Familiar, με τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Η βραδιά περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις, ακόμη και μεταμφίεση της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου, ώσπου οι πέντε φιναλίστ παρουσιάσουν τις τελευταίες τους μιμήσεις επί σκηνής και αναδειχτεί ο νικητής του Your Face Sounds Familiar.

Σε ό, τι αφορά πάντως την τηλεθέαση, τα πράγματα κινήθηκαν σε γνώριμα μονοπάτια, αφού το Your Face Sounds Familiar κρατήθηκε στην πρώτη θέση το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, ο τελικός δεν φαίνεται να ώθησε σημαντικά την τηλεθέαση του show προς τα πάνω.

Συγκεκριμένα, το Your Face Sounds Familiar σημείωσε τηλεθέαση 24,2% στο σύνολο των ανοικτών δεκτών το βράδυ της Κυριακής. Πιο πίσω το Survivor και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που σημείωσε ποσοστό 17,6%.

Ακόμη πιο μεγάλη ήταν η διαφορά ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ στο λεγόμενο νεανικό κοινό, τις ηλικίες δηλαδή 18-54 ετών που ενδιαφέρουν περισσότερο τους διαφημιστές. Εκεί, το Your Face Sounds Familiar σημείωσε τηλεθέαση 23,5%, με το Survivor να περιορίζεται στο 14,6%.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com