Ψυχαγωγία

Your Face Sounds Familiar: Δεν θα συνεχιστεί αυτή τη σεζόν – Τι δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου

Μία άνω τελεία φαίνεται πως μπαίνει στο τηλεπαιχνίδι «Your Face Sounds Familiar». Ο ΑΝΤ1 όλο αυτό το διάστημα δεν έπαιρνε θέση σε όλα αυτά που γράφονταν για την οριστική αναβολή του σόου, καθώς περίμενε τις κρατικές οδηγίες, αφού και χωρίς κοινό, το συγκεκριμένο παιχνίδι μίμησης χρειάζεται αρκετό κόσμο για να πραγματοποιηθεί. Οι μεταμφιέσεις απαιτούν δουλειά από πολλούς επαγγελματίες του χώρου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, το βράδυ της Τετάρτης (13/5), το κανάλι του Αμαρουσίου επικοινώνησε με τους συμμετέχοντες για να τους ενημερώσει ότι το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί αυτή τη σεζόν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη. «Αν είναι να ξεκινήσει το “Your Face Sounds Familiar” θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Δεν έχω μιλήσει με άλλους συναδέλφους. Δεν χρειάζεται να κάνουμε το “μνημόσυνο” του σόου» ανάφερε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Μαρία Μπεκατώρου: «Ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση»

Το πρωί της Πέμπτης (14/5), η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο «Πρωινό» και ανακοίνωσε την αναγκαστική διακοπή του «Your Face Sound Familiar», λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό.

«To “Your Face Sounds Familiar” δεν θα βγει στον αέρα, στα επόμενα επεισόδια. Δεν ήταν μια είδηση που μας έκανες χαρούμενους, κανέναν από τους συντελεστές, ούτε τους συνεργάτες μου, αλλά σίγουρα ούτε και το κανάλι. Ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση. Αυτή η απόφαση έπρεπε να παρθεί, διότι σε σύγκριση με το “Still Standing”, δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας.

Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι και ξεκινάμε από τα βασικότερα, από την προετοιμασία στα καμαρίνια. Για να στηθεί, να φτιαχτεί μια μεταμόρφωση, χρειάζονται ώρες και πάρα πολλά άτομα πάνω από ένα άτομο. Θα γινόταν η μισή δουλειά, δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά, που εντάξει στο τελευταίο επεισόδιο το καταφέραμε και βγήκε ένα ωραίο επεισόδιο.

Αν δεν έχει τον παλμό του κοινού στο συγκεκριμένο project, δεν νομίζω ότι μπορεί να είσαι τόσο λαμπερός και τόσο δυνατός. Ο κόσμος μας έχει μάθει αλλιώς. Μπαίνει, λοιπόν, μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το “Your Face Sound Familiar”. Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Ελλάδα» τόνισε η Μαρία Μπεκατώρου, δηλώνοντας παράλληλα πόσο πολύ έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια το show μεταμφιέσεων.