1 2
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024 06:06
LIFE

Ξέσπασμα Δάντη κατά Τριαντάφυλλου για την Ασημίνα: «Είναι επιεικώς φάλτσος, ας μάθει πρώτα να τραγουδά»


Μια νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπάει ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και τον Τριαντάφυλλο. Αφορμή στάθηκαν τα όσα σχολίασε ο δεύτερος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατακευραύνωσε μετά την έξοδό της από το Survivor τον Άρη Σοϊλέδη για τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε το μέρος του πρώην ποδοσφαιριστή και τα… έχωσε στην Ασημίνα. Ο Χρήστος Δάντης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, απάντησε μεταξύ άλλων για τον ντόρο που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες με όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Είναι δουλειά της Ασημίνας να απαντήσει. Δεν μπορώ να ανεχθώ να λένε για την Ασημίνα ότι δεν έχει ήθος και αξιοπρέπεια από τη στιγμή που όταν ήταν μέσα στο Survivor, οι άνθρωποι αυτοί την έβριζαν αισχρά και έλεγαν ότι κλαίει ψεύτικα. Λες και υπάρχει βαρόμετρο και απόδειξη στο κλάμα και πόσες σταγόνες δακρύων θα βγάλει. Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται μέσα, νομίζω πως είσαι τουλάχιστον φάλτσος» δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

Όσο για τη στάση του Τριαντάφυλλου απέναντι στη σύντροφό του είπε: «Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί πρώτα με αυτά, να μάθει να τραγουδά και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα».