Αθλητικά

Ξεκάθαρη η UEFA σε ΕΠΟ: Δεν υπάρχει θέμα Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Η UEFA ήταν ξεκάθαρη στην σημερινή συνάντηση της με την ΕΠΟ στην Ελβετία, αναφορικά με την πιθανότητα δημιουργία Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον ταμία της ομοσπονδίας, Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Ε.Ε., Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA, όπως τον Ζόραν Λάκοβιτς.

Οπως αναφέρει ο SportFM η ηγεσία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ήταν κατηγορηματική σε ό,τι αφορά το μέλλον της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα διορισμού Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, όπως προέβλεπαν σενάρια των τελευταίων ημερών.

Κάτι που σημαίνει πως η Oμοσπονδία θα πάει κανονικά με διοίκηση Γραμμένου στις εκλογές του προσεχή Ιούλη. Στην διάρκεια των συναντήσεων, εξάλλου, συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της UEFA να επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την ΕΠΟ και τη χώρα μας. Επαναβεβαιώθηκε, παράλληλα, η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών, βάσει των ήδη συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr