Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > LIFE > Ξανά με ασυλία ο Κατσούλης – Ποιον «δίνει» 2ο υποψήφιο

Ακόμα μία ασυλία κερδίζει απόψε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, σώζοντας για ακόμα μία φορά τον εαυτό του και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τα χέρια του κοινού.
Ο 30χρονος παίκτης που μοιάζει να… το έχει βάλει πείσμα να μην αφήσει ασυλία για ασυλία, καλείται απόψε να «δώσει» ακόμα έναν παίκτη ως υποψήφιο με τον ίδιο να κάνει τελικά την ανατροπή και να μην επιλέγει τον Γιώργο Κόρομι.
Αντί αυτού, βγάζει υποψήφιο τον πιο προκλητικό παίκτη των «amigos» που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο!
Έτσι, μετά την Καρολίνα Καλύβα, έρχεται η σειρά του Ασημακόπουλου, με τον τρίτο παίκτη που θα τεθεί στη διάθεση του κοινού να βγαίνει στο επεισόδιο της Τρίτης.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Η δύναμη της πρώτης εντύπωσης στις κοινωνικές μας επαφές
11 Φεβρουαρίου 2026LIFE
Απόψε ο πρώτος ελληνικός ημιτελικός για τη Eurovision
11 Φεβρουαρίου 2026LIFE












