
Wimbledon: Νεο σοκ για Τσιτσιπά, εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού και αποκλείστηκε στην πρεμιέρα
Άδοξο τέλος και μία ακόμη απογοήτευση μέσα στο 2025 για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Έλληνας πρωταθλητής στον 1ο γύρο του Wimbledon αντιμετώπισε τον Γάλλο Βαλεντίν Ρουαγιέρ (Νο 113 στον κόσμο που βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών) και ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για να τελειώσει… καταστροφικά.
Ο Τσιτσιπάς με το σκορ να είναι στο 3-3 στο πρώτο σετ έχασε τα τρία επόμενα γκέιμ για το 0-1, ενώ στο δεύτερο σετ βρέθηκε να χάνει με 0-4 για να ζητήσει ιατρικό τάιμ άουτ αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη μέση.
Άντεξε άλλα δέκα λεπτά και μετά την απώλεια και του 2ου σετ (με 6-2) ενημέρωσε τον διαιτητή ότι αποχωρεί καθώς ήταν αδύνατον να συνεχίσει.
Έτσι ο νεαρός Γάλλος πέρασε στον 2ο γύρο και θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Μαναρινό με τον Τσιτσιπά να έχει και νέα πτώση στην παγκόσμια κατάταξη.
Medical time out for Stefanos Tsitsipas.
Issue with lower back area.
Valentin Royer to serve next at 4-1 up in set 2. pic.twitter.com/hXYE6Mh2wp
— edgeAI (@edgeAIapp) June 30, 2025