Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 10:29
LIFE

Βρίστηκαν οι δύο μπριγάδες στο MasterChef: Δεν άντεξε τα πειράγματα η Φαρσαλινή παίκτρια και ξεσπάθωσε – «Στην πουτανέσκα εγώ είμαι το νέσκα, εσύ τι είσαι;» (βίντεο)


Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και όπως συμβαίνει στις επαγγελματικές κουζίνες, η ένταση άγγιξε κόκκινο.

Οι δύο μπριγάδες κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μία διαφορετική μαγειρική αποστολή, η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική και να μαγειρέψουν ένα γεύμα για 70 εργαζόμενους, στην πρώτη εξωτερική Ομαδική Δοκιμασία.

Η αγωνία για την προετοιμασία του μενού και των πιάτων διαδέχθηκε τις προσβολές και την ένταση, με πρωταγωνιστές τη Γεωργία από τα Φάρσαλα και τον Σταμάτη.

Θέλοντας να πειράξει τη συμπαίκτριά του, ο Σταμάτης ρώτησε αρχικά τη Γεωργία τι της θυμίζει η λέξη “ετέμ” με εκείνη να του απαντά πως στο μυαλό της έρχεται το γαλλικό “ζετέμ” και τον ίδιο να της ζητάει να του το πει. Στη συνέχεια, όμως, η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο Σταμάτης τη ρώτησε τι γλυκό κάνουν με εκείνη να του απαντά “πουτανέσκα”. Τότε, εκείνος της είπε “το -νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;” για να λάβει την απάντηση από τη Γεωργία: “Δεν είσαι το -νέσκα, είσαι το μ@@@@ς”.

“Εγώ όταν δουλεύω δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο εκτός από αυτό που κάνω εκείνη την ώρα, τη δουλειά μου. Ο Σταμάτης δεν ξέρω πως σκέφτεται… για εμένα παιδιαρίζει και δε σκέφτεται και πολύ λογικά. Καλά έκανα και του απάντησα έτσι, γιατί χρειάζεται και μας θεωρούν και χαζούς. Του χρειαζόταν για να δει ότι έχω κι εγώ στόμα”, είπε η Γεωργία.

Με τη σειρά του ο Σταμάτης, στις δηλώσεις του στην κάμερα του MasterChef, ανέφερε πως από την αρχή δεν τα πάει καλά με τη συμπαίκτριά του και έχουν διαφωνίες, ενώ σχολίασε πως ακούει λόγια από εκείνη και άλλους πίσω από την πλάτη του.

“Έχουμε μαλώσει με τη Γεωργία, γενικά είναι πολύ διπρόσωπη. Πίσω από τις κάμερες κράζει τους πάντες… Τέτοια άτομα δε μου πολυαρέσουν”, είπε μεταξύ άλλων.