Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023 22:36
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Στον ανακριτή σήμερα οι δύο για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο


Για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολική μονάδα από κοινού κατηγορούνται ένας 19χρονος αγρότης κάτοικος χωριού του Πηλίου και ένας 18χρονος μαθητής Λυκείου του Βόλου, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας, έξω από σχολικό συγκρότημα του Βόλου και στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα χασίς 105 γραμμαρίων.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση, καθώς οι ποσότητες ναρκωτικών ήταν επιμερισμένες, έτοιμες προς πώληση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης και τα ναρκωτικά προοριζόταν για ιδία χρήση, ενώ ο μαθητής φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν αμέτοχος και οι μικροποσότητες που βρέθηκαν πάνω του, τις είχε δώσει ο νεαρός.

Οι νεαροί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή σήμερα, ενώ κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 19χρονος την ώρα της σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε πάνω του τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,82, 3,58, 1,24, και 95,14 γραμμαρίων αντίστοιχα, όπως και δύο μεταλλικούς τρίφτες καπνού με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 18χρονος είχε στην κατοχή του 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης 0,91, 0,74 και 0,56 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Σε νομότυπη έρευνα στα σπίτια τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στο σπίτι του 19χρονου μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, που περιείχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης και στο σπίτι του 18χρονου δεν βρέθηκε κάτι.

 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com