Αθλητικά

Volos NFC: «Ο Σάκης Τζήμας θα κληθεί να αποδείξει τα όσα συκοφαντικά καταλογίζει στην ομάδα μας»

Το δρόμο της Δικαιοσύνης αναμένεται να ακολουθήσει η διοίκηση του Volos NFC μετά τις νέες συκοφαντικές δηλώσεις του Σάκη Τζήμα.

Ο πρώην «παράγοντας» της Νίκης Βόλου έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε μία σειρά συκοφαντικών δηλώσεων εις βάρος του Volos NFC και απ’ ότι φαίνεται η διοίκηση των «κυανέρυθρων» δεν θα αφήσει να περάσει απαρατήρητο το νέο παραλήρημά του.

Με σημερινή της ανακοίνωση, η διοίκηση του Volos NFC ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Σάκη Τζήμα, ο οποίος θα κληθεί να αποδείξει τα όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά καταλογίζει στην ομάδα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Volos NFC:

«Συνεχίζει να περιφέρεται καθημερινά από ραδιοφώνου σε ραδιόφωνο, προφανώς αισθανόμενος την έλλειψη των θερινών προσφιλών του πανηγυριών, ο τύπος που ακούει στο όνομα Σάκης Τζήμας και που αυτοαποκαλείται πρόεδρος, συκοφαντώντας και ελεεινολογώντας κατά της ομάδας μας.

Η χρησιμοποίησή του από συγκεκριμένους δημοσιογράφους θα μπορούσε να είναι κατανοητή, αν οφείλονταν σε λόγους διασκέδασης, είτε των ιδίων, είτε του κοινού τους, και αν δεν ήταν πρόδηλο ότι τον χρησιμοποιούν για να πουλήσουν υπηρεσίες στα παραπαίοντα αφεντικά τους και ταυτόχρονα να σταματήσουν τον καλπασμό του «ΒΟΛΟΣ» NFC που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και την αποδοχή όλης της φίλαθλης χώρας.

Βεβαίως ο εν λόγω Σάκης, γνωστός «θαμών» των Δικαστηρίων της Κατερίνης, σύντομα θα εμφανιστεί στις αίθουσες και αυτών του Βόλου, όπου θα κληθεί να αποδείξει τα όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά καταλογίζει στην ομάδα μας.

Είναι σαφές ότι ένας παράγοντας (;) που πρόλαβε σε τόσο σύντομο διάστημα να προκαλέσει τόσο μεγάλα πλήγματα σε μια ομάδα, όπως η Νίκη, δεν θα τολμούσε όχι να απευθύνεται ραδιοφωνικά, και μάλιστα με τέτοια συχνότητα, σε φιλάθλους, αλλά ούτε για να διαφημίζει πρόγραμμα σε… σκυλάδικα, αν δεν είχε συγκεκριμένη στόχευση.

Καλούμε, λοιπόν, τους φιλάθλους όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά όλης της περιοχής, να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες για διασκέδαση που ο πρόεδρος Σάκης προσφέρει, όσο καιρό, βεβαίως, ακόμη θα το κάνει, πριν αναχωρήσει για να αναλάβει άλλη ομάδα, πιθανώς και της Premier League…»