Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 11:12
Βόλος

Βόλος: «Με δόλο και σκοπιμότητα η διαιτησία του Πουλικίδη»


Πυρ και μανία με τον διαιτητή Πουλικίδη από τη Δράμα, είναι οι διοικούντες τον Βόλο, με αφορμή τη διαιτησία του στον χθεσινό αγώνα με την Κηφισιά.

Οι ιθύνοντες του Βόλου θεωρούν τη διαιτησία του σφαγιαστική εις βάρος της ομάδας τους, ενώ δεν διστάζουν να αναφέρουν ότι από την εμπειρία τους θεωρούν ότι οι αποφάσεις του Πουλικίδη εμπεριείχαν σκοπιμότητα και δόλο.

Αναφέρουν μάλιστα ότι ο παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο ίδιος άνθρωπος που όρισε τον Πουλικίδη στο συγκεκριμένο ματς, μόνο και μόνο για να καλύψει τα λάθη του, ενώ αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν σε ένα τόσο κρίσιμο ματς να ορίζεται ένας διαιτητής που ανέβηκε πέρυσι από τη Super League 2 έχει μείνει αξέχαστος σε πολλά παιχνίδια εξαιτίας των διαιτητικών του αποφάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

Για μία ακόμη φορά τη φετινή περίοδο γίναμε μάρτυρες μίας σφαγιαστικής εις βάρος της ομάδας μας διαιτησίας. Αυτή τη φορά από τον Πουλικίδη από τη Δράμα, ο οποίος από την αρχή του αγώνα μας έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Το χειρότερο όμως είναι ότι στη σημερινή αναμέτρηση, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο ίδιος άνθρωπος που τον όρισε να διευθύνει τον κρίσιμο αυτό αγώνα. Γιατί άραγε; Μήπως για να καλύψει τα λάθη του εν λόγω διαιτητή, τα οποία έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε ότι εμπεριείχαν σκοπιμότητα και δόλο;

Οι περιπτώσεις που ο διαιτητής, μας έδειξε τις προθέσεις του ήταν πολλές. Ωστόσο θα σταθούμε κυρίως στις φάσεις όπου… βιαζόταν να καταλογίσει φάουλ εις βάρος της ομάδας μας, πριν καν τελειώσει η φάση ώστε να μην είναι σε θέσει να επέμβει το VAR.

Κύριοι της ΚΕΔ σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, με τι κριτήρια ορίσατε τον «κύριο» Πουλικίδη, ο οποίος την περσινή περίοδο διαιτήτευε αγώνες της Super League 2 και έχει μείνει αξέχαστος σε πολλά παιχνίδια εξαιτίας των διαιτητικών του αποφάσεων;

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε εντός της εβδομάδος