Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 07:22
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: 45 τα περιστατικά μέθης μετά το πάρτυ των «Μηχ- Μηχ» – Πάνω από 8.000 φοιτητές στο πάρτι – Δείτε βίντεο και φωτο


Μέχρι τις 8 το πρωί διήρκεσε σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτυ των “Μηχ – Μηχ” που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 45 έφθασαν τα περιστατικά μέθης για τα οποία κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μέσα στην ημέρα κι αφού ολοκληωθεί το πάρτυ αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Δείτε βίντεο και φωτο

Δεκάδες κλήσεις στο ΕΚΑΒ

Δεκάδες ήταν τα περιστατικά μέθης και αρκετά άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα ξημερώματα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες το ΕΚΑΒ μετέφερε νέους στο Νοσοκομείο του Βόλου λόγω μέθης.

Περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν χθες το βράδυ μετά τις 23.00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το “παρών” και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί.