Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:44
Άλλες Ειδήσεις

Βίντεο: Οι ασκήσεις πορνοστάρ σε γυμναστήριο και η αντίδραση του άνδρα που κλώτσησε το κινητό της δίχασαν τα social media


Αρκετά σχόλια προκάλεσε το βίντεο μιας νεαρής πορνοστάρ από την Αυστραλία με την ίδια να κάνει βαθιά καθίσματα για ζέσταμα σε γυμναστήριο και έναν άνδρα οργισμένο να κλωτσάει το τηλέφωνο με το οποίο απαθανάτιζε τον εαυτό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μάντι Ρουβί ξεκίνησε να καταγράφει τον εαυτό της να κάνει pulse squat κρατώντας μια μπάλα.

«Τι κάνεις εδώ;» την ρώτησε ο οργισμένος άνδρας με την Ρουβί να του απαντά ότι έκανε ζέσταμα στα πόδια και τον ίδιο να επιμένει «ξέρω τι κάνεις» λέγοντας της ότι «είσαι παράδειγμα του πόσο στραβά πάνε τα πράγματα με τα κορίτσια».

Δείτε το βίντεο

Σημειώνεται ότι η Ρουβί είναι πορνοστάρ που χρεώνει 11 δολάρια το κάθε βίντεο που αναρτά στην πλατφόρμα OnlyFans.

«Μου κουνάς το δάχτυλο;» ρώτησε η νεαρή κοπέλα τον άνδρα, ο οποίος τότε κλώτσησε το κινητό της τηλέφωνο σπάζοντας την οθόνη.

Αφού ανήρτησε το βίντεο στο Tiktok η Ρουβί ρώτησε τους followers της αν θεωρούν ότι η στάση της ήταν προκλητική. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν μου επιτρέπεται να κάνω βαθιά καθίσματα στο γυμναστήριο εξαιτίας αυτού που κάνω ως δουλειά» είπε η νεαρή.

Οι σχολιαστές, πάντως, διχάστηκαν με άλλους να δικαιώνουν τον άνδρα για το ξέσπασμά του, με το επιχείρημα ότι ο τρόπος με τον οποίο έκανε την άσκηση η Ρουβί δεν ήταν σωστός και στην πραγματικότητα κατέγραφε υλικό για τα ροζ βίντεό της, και άλλους να καυτηριάζουν την επίθεση στην κοπέλα.