1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 21:03
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Ταξιτζής καταδιώκει και πιάνει ληστή, «μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό»


Στη δημοσιότητα φέρνει το STAR ένα βίντεο ντοκουμέντο, με έναν οδηγό ταξί να καταδιώκει ληστή, ο οποίος μαζί με τον συνεργό του είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα Καμίνια.

Ο κύριος Γιάννης οδηγός ταξί αναγνώρισε τον έναν δράστη ο οποίος τον είχε ληστέψει στο παρελθόν με αποτέλεσμα να προλάβει τα χειρότερα. Όπως είπε στην κάμερα του STAR ο οδηγός ταξί, ο ληστής άρπαξε τη χρηματοθήκη και άρχισε να τρέχει. Έτσι αμέσως άφησε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε να τους κυνηγάει και τους δύο.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο ληστές υποδύθηκε τον πελάτη, ζήτησε διαδρομή προς Πειραιά. Του είπε να παρκάρει για να πάρει τη μητέρα του. Τότε εμφανίστηκε ένας δεύτερος και του έβαλε μια λάμα στον λαιμό. Ότι λεφτά είχε τα άρπαξε και έφυγαν.

«Έρχεται ο ξάδελφος προς το παράθυρο, πλησιάζει και με το που τον βλέπω του λέω ”κάπου σε ξέρω”. Ο άλλος ανοίγει την πόρτα, αρπάζει την χρηματοθήκη και τρέχει. Αμέσως κι εγώ κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και τους κυνηγάω και τους δύο», είπε.

Ο θαρραλέος οδηγός ταξί έπιασε τον ένα από τους δύο ληστές. Ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό τους θύμα. Οι δύο δράστες που είχαν γίνει ο τρόμος των Καμινίων, με την απειλή μαχαιριού είχαν ληστέψει κι άλλους οδηγούς ταξί.