1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 11:15
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Ληστές απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια


Στο φως βρίσκεται ένα βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν οι δράστες έφτασαν στο πρατήριο, η ιδιοκτήτρια πλησίασε το αυτοκίνητο τους για να τους εξυπηρετήσει και είδε ξαφνικά κάποιους άνδρες με μάσκες, να την απειλούν με όπλο.

Ακόμη, η ιδιοκτήτρια Μαρία Τζαγγατζή, ανέφερε ότι κατέβηκαν από το αμάξι και της είπαν “δώσε μας τα λεφτά σου”. Τους είπε ότι δεν έχει και τότε άρπαξαν τον σταυρό που η ίδια είχε στον λαιμό της. Ακόμα δυο φορές την απείλησαν, μπήκαν στο αυτοκίνητο έκαναν όπισθεν και έφυγαν.

«Πήγαν να με πατήσουν με το αυτοκίνητο»

Διηγούμενη το περιστατικό, η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου λέει «Μόλις ανοίξαμε κατά τις 06:30 ώρα σταμάτησε ένας αυτοκίνητο και πάω να του βάλω καύσιμα. Κατεβαίνουν τρια άτομα κουκουλωμένοι και με μάσκες χειρουργικές και με το όπλο στο χέρι μου λένε »τα λεφτά, τα λεφτά».

Λέω παιδιά μόλις άνοιξα, δεν έχω λεφτά. Έχοντας το όπλο στο ένα χέρι, ένας από αυτούς άπλωσε το άλλο για να μου αρπάξει το σταυρό και στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο. Ξαναβγαίνει ένας, με σημαδεύει με το όπλο δεύτερη φορά. Φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα. Έκαναν όπισθεν όταν έφυγαν, πήγε το αμάξι να με πατήσει», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Τζαγγατζή.

Δείτε το βίντεο