1 2
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024 06:44
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο: Η στιγμή πριν τη σύλληψη του Απόστολου Λύτρα έξω από το νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του


Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε τη σύζυγό του στην ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους, όπως τα έχει περιγράψει το θύμα του ξυλοδαρμού στους Αστυνομικούς.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα όταν ο γνωστός ποινικολόγος μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 37χρονη σύζυγό του με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που την εξέτασε μόλις διαπίστωσε πως τα χτυπήματα που είχε είναι αποτέλεσμα ξυλοδαρμού ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας να φτάνει στην ιδιωτική κλινική ελάχιστα λεπτά πριν από τις 2 τη νύχτα. Στο ίδιο βίντεο, 25 λεπτά αργότερα, φαίνεται το περιπολικό να φεύγει από την κλινική και μπροστά να περπατά με αργό βήμα ο Απόστολος Λύτρας για να προσαχθεί.

Δείτε βίντεο:

 

Από το βίντεο προκύπτει πως ο Απόστολος Λύτρας στο σημείο αυτό προσήχθη έξω από το νοσοκομείο για να συλληφθεί στην πορεία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.