Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 15:45
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 12χρονης: «Είδα πανικό όταν της πήρα το κινητό, βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της


H θεία της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία ξετύλιξε το κουβάρι για το μαρτύριο της ανιψιάς της, που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, μίλησε για το πώς ξεκίνησαν όλα, καθώς και για την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα, φοβάται να βγει έξω και είπα στο Χαμόγελο ότι δύο μήνες αρνιόταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ, γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο, γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν. Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, ”δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά”. Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ, την είχα ένα μήνα, δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή, λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο, εγώ σκεφτείτε, ψυχολογικά δηλαδή, ήμουνα τρεις μέρες, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα» αναφέρει η θεία της 12χρόνης στο Mega.

Η θεία της 12χρονης του Κολωνού είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά την ανήλικη καθώς την έχει στο πλευρό της. «Δεν είναι μόνο αυτό το παιδί, είναι όλα τα παιδιά, είναι και τα μωρά, είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα, όλα υποφέρουν από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη; Δηλαδή τι φοβόσουν; Να πάει πού; Στην Αυστραλία; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της; Γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά».

Δείτε το βίντεο:

 


Όσο για το πώς ξεκίνησαν και τη στιγμή της αποκάλυψης, είπε στη συνέντευξή της στο Live News: «Εγώ τη ρωτούσα γιατί είναι συνέχεια στο τηλέφωνο, ”παίζω θεία παιχνίδια, παίζω παιχνίδια” και κάποια στιγμή απλώς κράταγε και τα δύο κινητά στα χέρια της, το ένα ήταν σπασμένο. Για πλάκα δηλαδή τα τραβάω από τα χέρια και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό, είδα φόβο».

«Δηλαδή ουσιαστικά είναι εκείνη την ώρα όλα ξεκίνησαν από το βλέμμα του παιδιού» σχολίασε ο δημοσιογράφος, με τη θεία, η οποία έχει έχει αναλάβει τη 12χρόνη αλλά και ακόμα 1 αδερφάκι της, να απαντά: «Από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου. Σηκώθηκε απότομα και ενώ βλέπω εγώ αυτουνού το μήνυμα μου το κλειδώνει», επισημαίνοντας πως «και εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πώς να φερθούμε, είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με τη μαμά της με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε, τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

«Και εμείς τα ίδια είμαστε και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα ”τι λένε Παναγία μου, τι λένε” και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπανε στην εισαγγελέα γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος; Είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη. Τους πήρε η ίδια τηλέφωνο και της είπαν ότι δεν μπορούσαν από τον νόμο, λέει, για να δίνει το παιδί τις καταθέσεις. Θα έπρεπε να είναι ανέπαφο λέει από ψυχολογική υποστήριξη… Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή, αυτά είναι ανεπίτρεπτα».

Η θεία της 12χρονης πρόσθεσε ότι η ανήλικη νιώθει υπεύθυνη που η μητέρα της είναι στη φυλακή: «Είναι αλλιώς να ξέρουν τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω, ότι μπορεί να έρθει να τα δει, απλώς είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στη φυλακή και πόσο μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί γι’ αυτό που συμβαίνει», καταλήγοντας: «Δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω ”αγάπη μου”, προσπαθώ να της μιλήσω. Χάλια σας λέω δεν κοιμάται εγώ προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουνε κάνει λάθος από την αστυνομία, βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτό τον άνθρωπο. Τι να σας πω τώρα. Σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά, απλά αυτό είναι ακόμα περισσότερο επειδή έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί».