Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023 01:20
LIFE

Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef


Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι επίδοξοι MasterChefs ήρθαν «αντιμέτωποι» όχι με ένα, αλλά με τρία κουτιά, ένα λευκό, ένα μαύρο και ένα κόκκινο, που έκρυβαν τα υλικά που προτιμούν περισσότερο οι τρεις chef κριτές στα εστιατόρια τους.

Η Μαρία Ματσούκαρου, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην Ομαδική Δοκιμασία της προηγούμενης εβδομάδας, είχε στη διάθεσή της τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και οι αποφάσεις της επηρέασαν σημαντικά το αποτέλεσμα.

Η ένταση και οι δηλώσεις που προκαλούν αναστάτωση

«Ήταν πάνω κάτω σίγουρο ότι θα έπαιρνε υλικά από αυτά τα άτομα. Αυτά τα άτομα στο σπίτι έχουν νια παραπάνω έπαρση, μαγειρικά δεν τους έχω ακόμα σκιαγραφήσει. Είναι σκοτεινοί τύποι. Δεν μπορεί να είμαστε ακόμα στους 22 παίκτες και να λες θα κερδίσω. Η Μαρία το ξέρει και με αυτή την επιλογή νομίζω έπιασε λαβράκι», δήλωσε ο Γιώργος Πορφύρης ενώ η Πωλίνα έκανε αποκαλύψεις και η σχέση τους βγήκε στην επιφάνεια.

«Η Μαρία δεν σταματάει να μιλάει ποτέ και λέει κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Ότι με γουστάρει κάποιος από το σπίτι και έχω σχέση με κάποιον στο σπίτι. Δεν θέλω να πω με ποιον. Γιατί το κάνεις; Γιατί το είπες; Εγώ ξέρω ποιος γουστάρει τη Μαρία αλλά δεν το λέω σε όλους. Της είπα μια στιγμή που ήμασταν μόνοι με την Μαρία, ότι δεν μου αρέσει αυτό… Εγώ έχω ζωή, ανθρώπους που αγαπάω, το αγόρι μου, τους γονείς μου και για εμένα δεν είναι καλό. Είναι προσωπικό μου. Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα και να μιλάς για κάτι τέτοιο» είπε εκνευρισμένη.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com