MobileΒόλοςΤοπικά

Βαρύ ατόπημα του κατά τα άλλα σοβαρού, κ. Παπαδούλη – Τον «αδειάζει» ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Γ. Κουτσοφλίνης

Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Δυστυχώς τα κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης των πολιτών και βιασμού κάθε έννοιας δεοντολογίας εν ονόματι της ψηφοθηρίας, καθώς βαίνουμε προς την ημερομηνία των εκλογών, αποδεικνύονται συνεχώς κλιμακούμενα, και μάλιστα από εκείνους που διδάσκουν «πνεύμα και ηθική» σε όλους τους άλλους, παριστάνοντας τους κήνσορες και τους επαΐοντες.

Τελευταίο κρούσμα η δημοσιοποίηση δελτίου Τύπου, της παράταξης του υποψηφίου Απ. Παπαδούλη, σε συγκεκριμένα τοπικά μέσα Ενημέρωσης (πχ της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ του γνωστού θαμώνα των δικαστικών ακροατηρίων Βασίλη Δανού και της «βραβευμένης» (για την παραπληροφόρηση που ασκεί;), Τασσοπούλου) για το ρόλο και τη στόχευση των οποίων έχουμε κατ’ επανάληψη ενημερώσει τους πολίτες, δελτίο στο οποίο ο εθνικός προπονητής και τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Κουτσοφλίνης, φέρεται να εκφράζεται με άκρως υποτιμητικό και απαξιωτικό τρόπο για την παρουσία και την παρέμβαση της Δημοτικής μας Αρχής στο χώρο του αθλητισμού.

Ποια είναι η αλήθεια; Παραθέτουμε την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο κ. Κουτσοφλίνης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευθύς ως «ενημερώθηκε», προφανώς, για τις δηλώσεις που του… φόρτωσαν:

«ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της e-thessalia.gr άρθρο με τίτλο «Ο εθνικός προπονητής Γ. Κουτσοφλίνης στον Α. Παπαδούλη για την δημοτική αρχή Μπέου: «Δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ, ούτε έκανε έργο»» στο οποίο αναφέρετε ότι δήλωσα τα παραπάνω στον Α Παπαδούλη.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Παπαδούλης επισκέφθηκε το Γ Σ Βόλου όπου μέλη της Διοίκησης του εξέθεσαν τα προβλήματα του συλλόγου στην οποία παρεβρέθηκα. Είπα την άποψή μου για την σημασία της διοργάνωσης αγώνων στην πόλη με αναπτυξιακό χαρακτήρα Η τωρινή Δημοτική αρχή όσον αφορά το άθλημα που υπηρετώ έχει φιλοξενήσει για 4 ημέρες με δικά της έξοδα τις Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομιών όλων των κατηγοριών και είναι στην φάση παραγγελίας αθλητικού υλικού αξίας 20.000 ευρώ για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού
Να ξέρουν κάποιοι αν ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου για θέματα της αρμοδιότητας μου θα το έκανα μόνος μου και δεν θα χρειαζόμουν μεταφορείς των απόψεών μου
Γ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ»

Τα συμπεράσματα, λοιπόν, για την ποιότητα και σοβαρότητα κάποιων που διεκδικώντας μια εκλογή δεν διστάζουν να ψεύδονται ασύστολα και να επιχειρούν να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη με κατασκευασμένες ειδήσεις και δηλώσεις, ανήκουν στον καθένα.

Και επειδή δυστυχώς η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη καλούμε τους πολίτες να μην δίνουν καμία βάση στα δημοσιεύματα αυτά, με τα οποία η γνωστή, πια, διαπλεκόμενη πολιτικο – δημοσιογραφική κλίκα επιχειρεί να τους χειραγωγήσει. Εκείνοι θα αποφασίσουν με όσα βλέπουν και βιώνουν στην καθημερινότητά τους και όχι με την κατασκευή και την αυταπάτη του κάθε μωροφιλόδοξου εξουσιολάγνου, τυχοδιώκτη ή πολιτικού απατεώνα, που θέλει να καταστήσει την δική του άρρωστη ανάγκη έννοια της ίδιας της κοινωνίας.”