Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023 00:30
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tσίπρας: «Το νόμος και τάξη του Μητσοτάκη είναι ανομία και τάξη της μαφίας»

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, στο κλειστό γυμναστήριο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, 17 Μαΐου, 2021

«Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτήν τη φορά, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ», σημειώνοντας πως «το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές». «Ως πότε;», ρωτά.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com