Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 05:43
ΜαγνησίαΤοπικά

Τρίωρη στάση εργασίας των φαρμακείων της Μαγνησίας την Τετάρτη

Pharmacy Neo Iraklio. Athens. Greece. George Detsis. 11/2012.

Με ομόφωνη απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, αποφασίστηκε η συμμετοχή στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου στη μνήμη των αδικοχαμένων νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, κλείνοντας τα φαρμακεία από 10.30 ως 13.30 μεθαύριο Τετάρτη 28/2/2024.

Σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας ζητά από την Πολιτεία να διαλευκάνει πλήρως τον φάκελο του δυστυχήματος των Τεμπών, χωρίς καμία συγκάλυψη και να αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους.

«Η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει σύγχρονες υποδομές στις μετακινήσεις των πολιτών, ανάλογες με εκείνες που υπάρχουν στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης.

Ζητούμε από την Πολιτεία διαβεβαίωση δεν θα θρηνήσουμε άλλα θύματα στο μέλλον και να διασφαλίσει στους πολίτες της μια αξιοπρεπή διαβίωση σε όλους τους τομείς και κυρίως στον πολύπαθο τομέα της υγείας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα πλήττεται ανεπανόρθωτα. Καλούμε τους συναδέλφους σε όλον το νομό να συμμετέχουν στη στάση εργασίας», αναφέρει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος.