Τρίτη, 27 Μαΐου, 2025 13:01
ΘεσσαλίαΤρίκαλα

Τρίκαλα: Βουβός πόνος στην κηδεία του 30χρονου Στέφανου που πνίγηκε στη Λευκάδα






Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στη Σωτήρα Τρικάλων από όπου καταγόταν γράφεται το μεσημέρι της Τρίτης η τελευταία σελίδα στην τραγωδία με τον θάνατο του 30χρονου Στέφανου Κέμου, ο οποίος πνίγηκε ενώ έδινε μάχη με τα κύματα στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα.

Τραγικές φιγούρες η μνηστή του Μάρθα Γαλάνη, οι γονείς του Κώστας και Δάφνη Κέμου, η αδελφή του Βένια, οι συγγενείς και οι εκατοντάδες φίλοι του που αποχαιρετούν με σιωπή τον 30χρονο. Στην κηδεία χοροστατεί ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος, ο οποίος νωρίτερα απηύθυνε ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Στέφανο.


Ο 30χρονος βρισκόταν στη Λευκάδα για το bachelor ενόψει του γάμου του με τη σύντροφό του, Μάρθα, που ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί στις 14 Ιουνίου.

Τρίκαλα: Βουβός πόνος στην κηδεία του 30χρονου Στέφανου που πνίγηκε στη Λευκάδα Τρίκαλα: Βουβός πόνος στην κηδεία του 30χρονου Στέφανου που πνίγηκε στη Λευκάδα