Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025 17:32
ΘεσσαλίαΤρίκαλα

Τρίκαλα: Πρώτα πέθανε ο γιος και μετά η μητέρα – «Δεν καλέσαμε την αστυνομία, γιατί δεν μας ενοχλούσαν», είπαν τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας






Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όπου μία 83χρονη μητέρα και ο 55χρονος γιος της εντοπίστηκαν από συγγενικά τους πρόσωπα νεκροί στο σπίτι τους, στο χωριό Γεωργανάδες του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, δύο ακόμα παιδιά της οικογένειας,  ηλικίας 50 ετών, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα νοητικής στέρησης, βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο από εκείνο στο οποίο βρίσκονταν νεκροί η μητέρα και ο γιος.

Όταν ερωτήθηκαν από τους αστυνομικούς γιατί δεν ενημέρωσαν τις Αρχές για τον θάνατο του 55χρονου και της 83χρονης, εκείνοι αποκρίθηκαν ότι δεν κάλεσαν την αστυνομία γιατί  «δεν τους ενοχλούσαν».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ όπως φαίνεται μέχρι στιγμής από τα στοιχεία, πρώτα απεβίωσε ο γιος και μετά η μητέρα.

Στο σημείο κλήθηκε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους.

Τους δύο νεκρούς εντόπισαν δύο συγγενικά πρόσωπα, τα οποία επισκέφθηκαν το σπίτι τους, έπειτα από πολυήμερη απουσία επικοινωνίας.